Gratis SEO-kurs hos SEO-byrå før du lanserer nye nettsider/websider

Trenger du hjelp til SEO? Det finnes mange SEO-spesialister, SEO-konsulenter og tilbydere av nettsider som sier de har tatt hensyn til søkemotoroptimaliseringen når de lager dine nye nettsider/websider. Nå kan du få gratis SEO-kurs hos en SEO-spesialist fra oss i Findability før du lanserer nye websider. SEO-kurs må man ha før lansering av nettsider/websider ikke etter.

Uwe Tippmann har jobbet med SEO i snart 20 år og er en av de beste og mest brukte kurs og foredragsholderne i Norge.

Den mest vanlige misforståelsen er at man tror det er best å gjøre SEO-arbeidet etter at nye nettsider/websider er lansert. Dette er helt feil og kan få store negative konsekvenser for plasseringer og synligheten på Google og andre søkemotorer og dermed redusert trafikk til nettsidene/websidene. På dette gratis SEO-kurset vil vi være helt konkrete på de tingene som er av svært stor betydning i forbindelse med lansering av nye nettsider/websider. Det er faktisk litt leit å se alle som går i den ene fella etter den andre når poenget med nye nettsider/websider er å forbedre trafikk og gi nyttig informasjon om produkter og tjenester på en bedre måte.

Vi i Findability har derfor tenkt til å by på noen timer med gratis SEO-kurs slik at mange slipper å gå i unødvendige feller. Roar vil gå igjennom de viktigste steppene du må tenke på før man lanserer nye nettsider/websider.

Hvis man vil være litt forberedt før SEO-kursene så kan man også lese følgende blogginnlegg:

Nye nettsidet-10 SEO-råd og tips når du skal ha nye hjemmesider 

Nye nettsider – Rydd opp i straff og nedgraderinger fra Google i forkant

Synlighet på Google blir borte ved nye nettsider. 

 

Vi har satt av følgende dager til disse gratis SEO-kursene.

SEO-KURS

Fredag 13. november fra 09.00 til 12.00

Fredag 20. november fra 09.00til 12.00

Vi holder også selvfølgelig vanlige bedriftsinterne SEO-kurs på forespørsel.

For påmelding til gratis-kursene eller forespørsel om bedriftsinterne SEO-kurs send en mail til tom@findability.no