KURS OG FOREDRAG

SEO-foredrag, interkurs for bedrifter, workshops, SEO-analyseverktøy


Sosiale medier – Facebook – LinkedIn – YouTube


Innen sosiale medier finnes det utallige muligheter for å kommunisere med relevante marked og kunder. Mer enn 3 millioner nordmenn er aktive hver eneste dag på sosiale medier som f.eks. Facebook og Instagram. Findability leverer alle type tjenester for sosiale medier som synliggjør virksomheten for definerte målgrupper og skaper en dynamisk merkevare i definerte markeder.

I sosiale medier, som alt annet, er det viktig med en strategi. Hvem er målgruppen? Hvilket verdiløfte skal man levere? Hva er målsettingen igjennom sosiale medier? Sosiale medier er et verktøy for en overordnet digital strategi, hvor man skal trekke trafikk til eget nettsted for å konvertere brukere til betalte kunder.

Kreativt og redaksjonelt innhold

Med strategi og målgruppe som grunnlag bygger Findability kreativt og redaksjonelt innhold for å engasjere brukerne til å besøke nettstedet og bygge merkevare. Før innholdet skal produseres trengs det en kreativ prosess for å finne de beste historiene og kommunikasjonspunktene. Bilder sier mer enn 1000 ord, og video enda mer. Vi leverer all form for visuelt innhold; Tekst, bilde og video.

Sosiale mediers betydning for SEO

Mobiltelefon med Facebook-appen åpen. Også står det skrevet Social media med scrabble-bokstaver ved siden.

Sosialt engasjement er viktig også med tanke på søkemotoroptimalisering. Google vet verdien av å være gode på kommunikasjon i sosiale kanaler og belønner dette med bedre synlighet i sitt søkenettverk. For Google har sosiale medier vært en viktig suksessfaktor i lang tid og vil fortsette å være det i overskuelig fremtid.

Blogg

Målet med sosiale medier er å skape trafikk fra potensielle kunder fra relevante markeder via sosiale medier til egen hjemmeside. Ved å bruke blogg som et aktivt verktøy i sosiale medier sørger man for eierskap til innholdet, man kommuniserer relevans og troverdighet, samt oppretter et knutepunkt på eget nettsted som åpner mulighetene for konvertering.

Facebook annonsering

Annonsering i Facebook og Instagram er et effektivt verktøy for å skape konverteringer i sosiale kanaler. Legg sammen gode verktøy med Findability sin brede kompetanse så har man en perfekt kombo for å oppnå gode resultater fra sosial annonsering.

Findability planlegger og produsere innhold som gjør utslag på mer synlighet og troverdighet i sosiale medier.