SOSIALE MEDIER / FACEBOOK
Strategi, kreativ prosess, innhold, annonser

SOSIALE MEDIER / FACEBOOK

Innen sosiale medier finnes det ufattelig mange muligheter for å kommunisere med dine kunder. Mer enn 3 millioner nordmenn er aktive på sosiale medier som Facebook og Instagram hver eneste dag. Findability leverer tjenester for sosiale medier som synliggjør din virksomhet for din målgruppe og skaper et dynamisk brand på kundens hjemmebane.

I sosiale medier som alt annet er det viktig med en strategi. Hvem er din målgruppe? Hvilket verdiløfte leverer du til dine kunder? Hva ønsker du å oppnå gjennom sosiale medier? Sosiale medier skal brukes som et verktøy som en del av overordnet digital strategi, hvor man ønsker å trekke trafikk til eget nettsted for å konvertere brukere til kunder.

Kreativt og redaksjonelt innhold

Med strategi og målgruppe som grunnlag bygger vi kreativt og redaksjonelt innhold for å engasjere brukerne til å besøke ditt nettsted og bygge merkevare. Før innholdet skal produseres trengs det en kreativ prosess sammen med kunden for å finne gode de beste historiene og kommunikasjonspunktene for bedriften. Bilder sier mer enn 1000 ord, og video enda mer. Vi leverer all form for visuelt innhold; Tekst, bilde og video.

Sosiale mediers betydning for SEO

Sosialt engasjement blir viktigere og viktigere også med tanke på søkemotoroptimalisering. Google vet verdien av å være gode på kommunikasjon i sosiale kanaler og belønner dette med bedre synlighet i sitt søkenettverk. Sosiale medier har vært viktig lenge, men blir viktigere og viktigere også for Google.

Blogg

Målet med sosiale medier er å få kunden fra sin hjemmebane på sosiale medier til bedriftens hjemmeside, lettere sagt sin egen hjemmeside. Ved å bruke blogg som et aktivt verktøy i sosiale medier sørger man for at man selv eier innholdet, og skaper et knytepunkt på eget nettsted som åpner mulighetene for konvertering.

Facebook annonsering

Annonsering i Facebook og Instagram er et effektivt verktøy for å skape konverteringer i sosiale kanaler. Legg sammen gode verktøy med vår kompetanse så har du en perfekt kombo for å få gode resultater fra din sosiale annonsering.

Findability er både behjelpelig med å planlegge og produsere innhold som gjør at du blir mye mer synlig i sosiale medier.