SEO kurs for å få topplasseringer på Google – Gratis

Ingen SEO-eksperter kan love deg topp-plassering på Google. De SEO-spesialistene som gjør det må man ta med en stor klype salt. Men det finnes en del SEO-regler man bør følge for om mulig få topplassering. Findability gir gratis SEO kurs for å hjelpe deg å komme høyt opp på Google.

Gratis kurset vil ta for seg de viktigste momentene for å ha mulighet å få topplasseringer på Google og andre søkemotorer.Det vil bli snakket en del om teknisk SEO. Den tekniske løsningen er fundamentet for at man gjennom godt innhold skal klare gode plasseringer.

SEO-kurset vil også gå igjennom følgende områder:

Duplicate content, 404 feil og 302 redirect er ting som er viktig å få bort fra en webside/nettside. Det er alt for mange som har disse problemene uten å vite om det.

Title tag optimalisering er nok den viktigste innholds-faktoren for å få gode plasseringer. Men for å vite hvilke title tags man skal bruke må man gjøre en nøkkelordsanalyse av relevante ord og fraser man ønsker å bli funnet på. Man kan godt ha som regel at man for eksempel alltid har overskrifter i artikler og blogginnlegg som title tags.

Ingress og mellomtitler med viktige nøkkelord som H2 eller H3 overskrifter er også viktige signaler som Google bruker når de gjør sine rangeringer. Og det kan godt hende at Google bruker hele eller av deler av disse ingressene eller mellomtitlene sammen med helt andre artikler eller blogginnlegg. Da kan man faktisk få dobbel effekt av gode ingresser. Det er absolutt mulig å få flere enn en plassering på et nøkkelord på Google.

Meta-beskrivelser er som en annonsetekst. Mange tar seg ikke tid til å lage dette bra nok eller kutter det helt ut. Men man ville aldri gjort dette med en annonsetekst. Man skal behandle Meta-beskrivelsene som en annonsetekst og gjøre teksten relevant. Meta-beskrivelsene hjelper deg ikke med synligheten på Google, men en god Meta-beskrivelse gir høyere klikk-frekvens.

Innholds-tekst og blogginnlegg bør gjøres regelmessig. Google liker mye innhold og ofte oppdateringer. Ikke vær redd for å skrive selv om det finnes en del journalister og skribenter der ute som sikkert mener du ikke er blant de beste i klassen. Mange av disse mener det om hverandre også. Ikke la dette stoppe deg. Husk på å bruke nøkkelordene en gang i mellom i brødteksten. SEO-tekster kan bli litt annerledes fordi man er opptatt av nøkkelordene i tekstene, men det er i mange tilfeller nødvendig for å oppnå synlighet på Google. Ta gjerne med bilder og videoer.

Nøkkelord-strategi kan være greit å ha før man begynner å skrive. Det er absolutt mulig å få topp-plasseringer eller gode førsteside-plasseringer på Google på flere nøkkelord samtidig. I dette blogginnlegget prøver vi å få førsteside-plasseringer på SEO kurs og frasen ”topp-plasseringer på Google”. Men man vet aldri hva Google kommer til å gjøre eller når, men jo mer man skriver jo større er sjansene. Selv om ikke dette blogginnlegget kommer på førstesiden på Google så kan det hjelpe et annet av blogginnleggene til å komme høyere opp.

 

Dette er noen av mange momentene SEO-kurset vil omhandle 24.september i Lillestrøm i samarbeid med bedriftsnettverket Kunnskapsbyen Lillestrøm og i Oslo 13. og 20. november. Og som sagt kurset er gratis.

Findability holder selvfølgelig bedriftsinterne SEO kurs også

Send en mail til tom@findability.no hvis du har lyst til å være med på gratis SEO kurs eller vil ha eget bedriftsinternt kurs i din organisasjon.