KURS OG FOREDRAG

SEO-foredrag, interkurs for bedrifter, workshops, SEO-analyseverktøy


Nettsider og blogg


Hva man velger av CMS (publiseringsløsning) og hvordan nettsider og blogger er integrert er viktig for teknisk SEO og synlighet på Google. Findability er behjelpelig med SEO og synlighet på de fleste CMS-plattformer.

Utvikling av nettsider/blogg i WordPress

Findabilitys primære forretningsområde er kommunikasjonsrådgivning innen digital markedsføring og leverandør av innhold til nettsteder, sosiale medier og andre digitale plattformer, samt søkemotoroptimalisering av nettsteder uavhengig av CMS. Findability har utviklere og inngående kunnskap innen WordPress og er behjelpelig med hele eller deler av utviklingen hvis nødvendig.

Vi i Findability vil alltid gi objektive råd og veiledning som gir best synlighet for kunden basert på de ressursene som kunden har tilgjengelig.

Rådgivere ved valg av CMS/publiseringsløsning.

I jungelen av konsulenter, leverandører og publiseringsløsninger kan Findability være en ekstern rådgiver for å finne den CMS-løsningen som gir best synlighet. Vi forholder oss objektive og vi innehar den tekniske kompetansen som skal til for å lede kundene til det riktige valget og vi er gjerne med å utformer en kravspesifikasjon.

Et illustrativt bilde som viser en Mac og en hjemmeside.

Kundens tekniske rådgiver mot tekniske miljøer.

Ofte er avstanden mellom kompetansen til kunden og det eksterne tekniske miljøet så stor at det er utfordrende å vite hvor SEO-vennlig en CMS-løsning er, i tillegg til å synligjøre om det har oppstått problemer over tid. I slike tilfeller kan Findability operere som en representant for å påse at dine krav til synlighet blir etterfulgt.

Søkemotoroptimalisering av nye nettsteder.

Søkemotoroptimalisering er et eget fag og ikke en automatisk del av en CMS-løsning. Hvis man ikke får et differensiert tilbud fra en leverandør om tilrettelegging for SEO bør man være på vakt. Det kanskje viktigste området for et SEO-byrå, som Findability, er å analysere og være rådgiver før en ny nettløsning blir publisert. Å starte med optimalisering etter en nylansering eller etablering av ny nettløsning vil være fordyrende og kompliserende. Findability er klare til å være en partner, også om f.eks. design og programmering legges til andre leverandører.