KURS OG FOREDRAG
SEO-foredrag, interkurs fr bedrifter, workshops, SEO-analyseverktøy

Kurs og foredrag innen digital markedsføring og SEO

Kunnskap er makt. Spesielt innen digital markedsføring er det viktig å henge med i svingene. Verden går svært raskt fremover. Det er lett og ta feil beslutninger hvis man ikke har nok kunnskap. Man trenger ofte både større foredrag og en til en samtaler med eksperter for å holde seg orientert. Det er kanskje lite som skal til for å slippe å gjøre store feil.

SEO-foredrag

Roar Eriksen er en av Norges mest brukte foredragsholdere innen søkemotoroptimalisering. Nesten 20 års erfaring innen faget samt gjennomføring av svært mange prosjekter for en rekke av de aller største norske selskapene gjør ham til en foredragsholder som både kan det tekniske svært godt og er underholdene å høre på.

Bedriftsinterne kurs

Findability holder gjerne bedriftsinterne kurs innen digital markedsføring.
Om det er en stor forsamling eller bare et få utvalgte personer så kan vi skreddersy et opplegg på et tidspunkt som passer.

Workshops

I mange tilfeller er en workshop den ideelle måten for å komme videre med et prosjekt eller for å lære nye ting. Vi stiller gjerne opp på små eller store prosjekter for å komme raskt og riktig videre med prosjekter som har stoppet litt opp eller hvor man er litt usikker på videre fremdrift eller bare trenger mer kompetanse og analyseverktøy enn det man har internt.

Opplæring av SEO-analyseverktøy

Det finnes over 10 analyseverktøy man kan bruke i SEO-sammenheng.

Dersom man enten ønsker et inngående kurs i et av dem eller et mer overflatisk kunnskap i flere så stiller vi gjerne som kursholdere.

Fra tid til annen holder vi også åpne gratis SEO-seminarer som blir offentliggjort på bloggen vår.

Ta gjerne en uformell kontakt så ser vi hva som er riktig for dere å gjøre.