OM OSS

Navnet Findability er helt naturlig for oss og betyr «evnen til å bli funnet». Det er et utrykk i vår bransje som er relevant og troverdig for de tjenester vi tilbyr. Evnen til å gjøre det lettere å finne informasjon ved hjelp av søk er kjernen i Findability sin forretningsstrategi og definerer godt det forretningsområdet vi jobber med. Uttrykket Findability er enkelheten ved å finne relevant informasjon på bl.a. websider gjennom bruk av søkemotorer som Google og i sammenheng med andre digitale kanaler. Vår kompetanse, vårt nettverk og våre verktøy gjør det mulig for en bruker å finne relevant informasjon hos kunder i markedet, samt å analysere trafikken til det beste for både bruker og kunde.


Findability sitt team:

Tom Martinsen
(Daglig leder)

+47 924 93 220
tom@findability-norge.no

Tom Martinsen har jobbet som daglig leder i et digitalt kommunikasjonsbyrå i over 20 år og er nå daglig leder i Findability AS. Tom har jobbet i mange år med konseptutvikling, idé, tekst og har også vært konsulent/prosjektleder. De mange erfaringene gjør at han har sett hvilke resultater kundene får ved å bruke virkemidlene riktig. Tom er nå rådgiver, prosjektleder, tekstforfatter og konseptutvikler. Han jobber også med innhold som bedrer plasseringer på Google og øker synligheten på søkemotorene.

Vegard Krogh
(SEO og SEM-rådgiver)

+47 484 05 482
vegard@findability-norge.no

Vegard har en solid forståelse for digital markedsføring, med god erfaring fra eventbransjen. Han jobber i dag som annonsør i Google Adwords, hvor han er godt sertifisert og meget dyktig til å finne riktige løsninger. Vegard er opptatt av gode samarbeid og å nå kundens mål på en gunstig måte.

Martin Owren
(Full-stack utvikler)

Martin Owren er WordPress ekspert. Ekspert på teknisk SEO. Utdannet på UIO i informatikk Han er backend utvikler innenfor PHP, Python, Node og Java / Kotin
Frontendutvikler med erfaring fra NextJS Gatsby,React, HTML/CSS/JS, Sass&PostCSS, Universell Utforming, enterprise e-commerce løsninger

Antonio Letelier
(Designer)

Antonio har Bachelor i grafisk design fra Høyskolen Kristiania. Han jobber med design, webdesigner, konseptutvikling, visuelle identiteter og 2D-animasjoner.
Han er kunnskaper i UX og SEO etter å ha jobbet i Findability Norge.

Stian Hexeberg
(SEO Rådgiver)

Stian har vært SEO-rådgiver i Findability Norge i 5 år.
Stian er ekspert på teknisk-SEO og Amazon.
Han har kompetanse på en rekke SEO-analyseverktøy.
Stian har svært høy kompetanse innen e-commerce løsninger.

Julie Martinsen
(Innhold og SEO-rådgiver)

Julie er snart ferdig med sine jusstudier hvor hun spesialiserer seg på markedsrett. Mens hun studerer har hun spesialisert seg på et område av SEO, som er Title tag og metabeskrivelser samt SEO-optimalisering av tekstinnhold på websider.

Uwe Tippmann
(SEO Rådgiver)

Uwe har vært profesjonelt aktiv innen SEO i mer enn 20 år og har ivaretatt anerkjente kunder i løpet av denne tiden. Uwe startet sin profesjonelle karriere i Siemens AG. Deretter fulgte han globale selskaper som Arrow Electronics og Yahoo! i de digitale vekstkanalene. I 2009 byttet han fra den interne siden til byråverdenen og ledet et av de største spesialistbyråene for SEO i Tyskland på det tidspunktet i over syv år. For å utvide sin kompetanse ytterligere, grunnla han selskapet Acoonia sammen med sin forretningspartner, som spesialiserte seg på teknisk SEO og off-page-kampanje, samt e-post- og leveringsanalyser for avsendere av e-postkampanjer> 1M-abonnenter og velkjente internasjonale merker. Hans mange års erfaring så vel som hans gode nettverk i søkeindustrien er nøkkelen til et vellykket samarbeid med Findability.

STRATEGISKE SAMARBEIDSPARTNERE

Truls Grønli Olsen

Daglig leder, rådgiver og partner i Novateur

Truls er daglig leder, partner, UX-designer og kommunikasjonsrådgiver i Novateur, vår nye samarbeidspartner. Novateur har design og tradisjonell kommunikasjon som deres «core business», noe som gjør at vi kommer til å utfylle hverandre perfekt.

Klaes Igelström

Kommunikasjonsrådgiver og partner i Novateur

Klaes er også partner i Novateur, samtidig som han er designer og merkevare-/kommunikasjonsrådgiver.

Gry Flovild

Designer og partner i Novateur

I tillegg til å også være partner i Novateur, er Gry grafisk designer og webdesigner.

SAMARBEIDSPARTNERE

Salvador Baille
(Rådgiver for innovasjon og teknologiledelse med fokus på varehandel)

Salvador har jobbet med innovasjon, teknologi og vekst i over 20 år fra ulike lederstillinger, fra produksjon til markedsføring og salg. Hans innsikt inn i nye trender og forståelse av de nye digitale verktøy gjør ham i stand til å angripe problemstillingene i norsk varehandel fra både et global og norsk perspektiv. Han er opptatt spesielt av å skape ny vekst i Norsk handel til tross for de mange trusler fra utenlandske internett giganter som Amazon. Salvador er aktivt engasjert i spørsmålene rundt teknologi og samfunn, både som foredragsholder og som debattant i norske medier. Blant annet er han spaltist i E24.no.

Harald Andre Ryen
(Strategisk rådgiver digitale endringsprosesser)

Advokat/Partner

Advokatfirmaet Mageli ANS representert ved advokat/partner Harald Andre Ryen er en nær samarbeidspartner med Findability.
Findability oppdager stadig aktører som har ødelagt synligheten til sine kunder ved omlegging av nettsider eller etablering av nye.
Dette kan få store økonomiske konsekvenser.
Harald A. Ryen har i samarbeid med Findability spesialisert seg på akkurat dette området.
Dette krever kombinasjon av stor forståelse av SEO, og juridisk kompetanse for å kunne kreve erstatning eller reklamasjon i en slik sammenheng.

Peter Bryng
(Filmregissør og storyteller)

Peter Bryng jobber som Innholdsprodusent for noen av Norges største bedrifter, byråer og TV-kanaler. Han har bred kompetanse innenfor flere sjangere og er opptatt av god historiefortelling. Han er kjent for å lage historier som skaper engasjement og er opptatt av å tilpasse sine filmer til riktig kanal. Han bruker mange av bransjen dyktigste mennesker på sine produksjoner. For mer informasjon om hans tidligere arbeider, gå inn på: Se mer av Peters arbeid på bryngfilm.no

Det som er viktigere enn hvem vi er, er hva vi gjør.

Vår første oppgave er å analysere feil og svakheter i webløsninger og presentere det på en oversiktlig måte. Vi har utviklet en sammensetning av verktøy og fagkompetanse for å inneha evnen til å oppdage disse svakhetene. Vi søker etter konkrete problemer slik at den digitale plattformen i fremtiden lettere kan bli fanget opp av Google og andre søkemotorer.

Findability sjekker om nettsiden er straffet av Google. Det er veldig mange nettsteder som er straffet som ikke vet om det. Hvis dette er tilfelle vil vi få opphevet straffen fra Google slik at nettstedet vil øke sin synlighet umiddelbart.

Etter å ha gjennomført raske forbedringene, begynner den kontinuerlige oppfølgingen med å forbedre plasseringen på nøkkelord hos Google og utvikle nye søkeord/begreper.

Samtidig som forbedringene gjennomføres vil vi analysere trafikken til nettstedet for å utvikle dette til omsetningsøkning eller å nå frem med ønsket målsetting.

Findability monitorere trafikk på nettsidene og priser på nettbutikker for å oppnå optimal utnyttelse av den informasjonen som er lagt igjen og deretter gjøre nødvendige justeringer og endringer.

Vi leverer analyse og overvåkningstrategiSEOinnholdsmarkedsføringnettsiderGoogle Adssosiale medier og Facebookkampanjer og kurs/foredrag.