OM OSS

Navnet Findability er helt naturlig for oss og betyr «evnen til å bli funnet». Det er et utrykk i vår bransje som er relevant og troverdig for de tjenester vi tilbyr. Evnen til å gjøre det lettere å finne informasjon ved hjelp av søk er kjernen i Findability sin forretningsstrategi og definerer godt det forretningsområdet vi jobber med. Uttrykket Findability er enkelheten ved å finne relevant informasjon på bl.a. websider gjennom bruk av søkemotorer som Google og i sammenheng med andre digitale kanaler. Vår kompetanse, vårt nettverk og våre verktøy gjør det mulig for en bruker å finne relevant informasjon hos kunder i markedet, samt å analysere trafikken til det beste for både bruker og kunde.

Kontakt oss på telefon: 92493220 eller e-mail: tom@findability-norge.no


Findability / Novateur

Prosjektledere og konsulenter


Tom Martinsen

Daglig leder

Ledelse
Ide- og strategiarbeid
Digital og analog markedsføring
Prosjektledelse

Vegard Krogh

Digital markedsføring
Kommunikasjon og prosjektledelse
SEO/SEM
CRO
Strategi

Truls Grønli Olsen

Truls Grønli Olsen

Kommunikasjonsrådgiver
Konsulent
Designer

Film og design


Gry Flovild

Gry Flovild

Grafisk Design
Webdesigner

Peter Bryng

Peter Bryng

Regissør
Film
Foto

Jesper Olsen

Videoprodusent
Filmfotografi
Stillfotografi
Regi
Klipp
Dronepilot
2D-animasjon
Videostrømming

Innhold og SEO


Uwe Tippmann

Digital markedsføring
E-post markedsføring
E-commerce
SEO
Web

Martin Owren

Backend-utvikler
Frontend-utvikler
Teknisk SEO
Universell Utforming og a11y
Enterprise e-commerce løsninger

Stian Hexeberg

Stian Hexeberg

Amazon rådgiver
SEO-rådgiver

Julie Martinsen

Innholdsarbeid
Title Tag og Metabeskrivelser
Markedsrett

Det som er viktigere enn hvem vi er, er hva vi gjør.

Vår første oppgave er å analysere feil og svakheter i webløsninger og presentere det på en oversiktlig måte. Vi har utviklet en sammensetning av verktøy og fagkompetanse for å inneha evnen til å oppdage disse svakhetene. Vi søker etter konkrete problemer slik at den digitale plattformen i fremtiden lettere kan bli fanget opp av Google og andre søkemotorer.

Findability sjekker om nettsiden er straffet av Google. Det er veldig mange nettsteder som er straffet som ikke vet om det. Hvis dette er tilfelle vil vi få opphevet straffen fra Google slik at nettstedet vil øke sin synlighet umiddelbart.

Etter å ha gjennomført raske forbedringene, begynner den kontinuerlige oppfølgingen med å forbedre plasseringen på nøkkelord hos Google og utvikle nye søkeord/begreper.

Samtidig som forbedringene gjennomføres vil vi analysere trafikken til nettstedet for å utvikle dette til omsetningsøkning eller å nå frem med ønsket målsetting.

Findability monitorere trafikk på nettsidene og priser på nettbutikker for å oppnå optimal utnyttelse av den informasjonen som er lagt igjen og deretter gjøre nødvendige justeringer og endringer.

Relevant, forståelig og unikt innhold er svært viktig for hvordan blir oppfattet av både søkemotorer og folk flest.SEO og konverteringersoptimalisering er ikke noe man bør gjøre etter at en webside er «ferdig». Man må jobbe med disse tingene i forkant at man begynner å designe nye websider. Her er det svært mange som glemmer seg. Struktur og design er viktige SEO-elementer.

Vi leverer analyse og overvåkningstrategiSEOinnholdsmarkedsføringnettsiderGoogle Adssosiale medier og Facebookkampanjer og kurs/foredrag.