OM OSS

Navnet Findability er helt naturlig for oss og betyr «evnen til å bli funnet». Det er et utrykk i vår bransje som er relevant og troverdig for de tjenester vi tilbyr. Evnen til å gjøre det lettere å finne informasjon ved hjelp av søk er kjernen i Findability sin forretningsstrategi og definerer godt det forretningsområdet vi jobber med. Uttrykket Findability er enkelheten ved å finne relevant informasjon på bl.a. websider gjennom bruk av søkemotorer som Google og i sammenheng med andre digitale kanaler. Vår kompetanse, vårt nettverk og våre verktøy gjør det mulig for en bruker å finne relevant informasjon hos kunder i markedet, samt å analysere trafikken til det beste for både bruker og kunde.


Findability sitt team:

Tom Martinsen
(Daglig leder)

+47 924 93 220
tom@findability.no

Tom Martinsen har jobbet som daglig leder i et digitalt kommunikasjonsbyrå i over 20 år og er nå daglig leder i Findability AS. Tom har jobbet i mange år med konseptutvikling, idé, tekst og har også vært konsulent/prosjektleder. De mange erfaringene gjør at han har sett hvilke resultater kundene får ved å bruke virkemidlene riktig. Tom er nå rådgiver, prosjektleder, tekstforfatter og konseptutvikler. Han jobber også med innhold som bedrer plasseringer på Google og øker synligheten på søkemotorene.

Roar Eriksen
(Seniorrådgiver og styreleder)

+47 930 12 400
roar@findability.no

Roar Eriksen er seniorrådgiver og styreleder i Findability as. Han har jobbet med SEO og markedsføring i 20 år. Det finnes få personer i verden som har tilsvarende kompetanse som Roar. Han leter fortsatt etter oppdrag han ikke klarer å løse. Roar har en teknisk kompetanse og forståelse for digital markedsføring det er få andre som har.

Vegard Søtvik Krogh
(Prosjektleder og SEM-rådgiver)

+47 484 05 482
vegard@findability.no

Vegard har en solid forståelse for digital markedsføring, med god erfaring fra eventbransjen. Han jobber i dag som annonsør i Google Adwords, hvor han er godt sertifisert og meget dyktig til å finne riktige løsninger. Vegard er opptatt av gode samarbeid og å nå kundens mål på en gunstig måte.

Mike Hillingseter
(Prosjektleder og innholdsprodusent)

+47 921 18 832
Mike@findability.no

Mike Hillingseter har de siste årene jobbet som journalist og fotograf. Før han kom til oss har han jobbet hos Romerikes Blad, hvor han jobbet som journalist, fotograf og videofotograf. Mike jobber med produksjon av innhold som video, tekst og foto. I tillegg er Mike prosjektleder og jobber med SEO for våre kunder. Han har også studert digital markedsføring.

Glenn Løvberg
(Seniorrådgiver)

+47 924 69 255
glenn@findability.no

Glenn har jobbet i reklamebransjen i over 25 år med spesialfelt innen opplevelsesmarkedsføring, møteplasser, events, arrangement og messer. I tillegg er han konseptutvikler, kreativ konsulent og strategi- og kommunikasjonsrådgiver. Som Executive Producer for Gulltaggen igjennom 15 år har han vært med å bygge opp et av de største arrangementene/konferansene for den nordiske digitale bransjen og fulgt tett utviklingen
mellom de digital kanalene og den fysiske møteplassen.

Martin Owren
(Utvikler)

+47 936 74 399
martin@findability.no

Martin Owren kombinerer studier ved UiO (Informatikk: programmering og systemarkitektur) med å jobbe i Findability. Martin jobber som programmerer hos oss, og er ekspert på WordPress og WooCommerce, noe han har mange års erfaring med. Han jobber også mye med strukturerte data som er svært viktig i SEO-sammenheng. Han har også hentet inn mye erfaring da han startet og driver bedriften Russemerket, som produserer klistremerker for russen.

Vincent Hasselgard
(WordPress utvikler og designer)

+47 950 55 654
vincent@findability.no

Vincent har jobbet med web i over 10 år og WordPress nesten like lenge. I tillegg til lang erfaring med design og utvikling for web har Vincent en bachelor i grafisk design fra Westerdals ACT. I 2011 ledet Vincent et av Norges kanskje største WordPress-utviklingsprosjekt; å bygge et CMS basert på WordPress for aktivioslo.no.

Interessert i å jobbe hos oss?

SEO-eksperter, studenter, digitale markedsfører, tekstforfattere, WordPress-utviklere, designere og alt annet som kan være interessant!

Vi er konstant på jakt etter gode mennesker som kan hjelpe oss med å løfte Findability til nye høyder. Er du en SEO-ekspert, knallgod tekstforfatter, en helt rå prosjektleder eller bare en student som syns at det å jobbe med synlighet og digital markedsføring for flere av Norges største bedrifter høres rått ut? Send oss en mail, så kan det fort hende vi klarer å finne en plass til deg her hos oss i Findability!

STRATEGISKE SAMARBEIDSPARTNERE

Truls Grønli Olsen

Daglig leder, rådgiver og partner i Novateur

Truls er daglig leder, partner, UX-designer og kommunikasjonsrådgiver i Novateur, vår nye samarbeidspartner. Novateur har design og tradisjonell kommunikasjon som deres «core business», noe som gjør at vi kommer til å utfylle hverandre perfekt.

Klaes Igelström

Kommunikasjonsrådgiver og partner i Novateur

Klaes er også partner i Novateur, samtidig som han er designer og merkevare-/kommunikasjonsrådgiver.

Gry Flovild

Designer og partner i Novateur

I tillegg til å også være partner i Novateur, er Gry grafisk designer og webdesigner.

Novateur

Vår ferske samarbeidspartner!

Novateur betyr å tenke nytt – å være innovativ. I dag med stadig ny teknologi og raske forandringer gjelder det å henge med i svingen og se muligheter. Vi novateurer har som mål å følge både hodet og hjertet i jakten på de gode ideene.

SAMARBEIDSPARTNERE

Salvador Baille
(Rådgiver for innovasjon og teknologiledelse med fokus på varehandel)

Salvador har jobbet med innovasjon, teknologi og vekst i over 20 år fra ulike lederstillinger, fra produksjon til markedsføring og salg. Hans innsikt inn i nye trender og forståelse av de nye digitale verktøy gjør ham i stand til å angripe problemstillingene i norsk varehandel fra både et global og norsk perspektiv. Han er opptatt spesielt av å skape ny vekst i Norsk handel til tross for de mange trusler fra utenlandske internett giganter som Amazon. Salvador er aktivt engasjert i spørsmålene rundt teknologi og samfunn, både som foredragsholder og som debattant i norske medier. Blant annet er han spaltist i E24.no.

Ine Foss
(Strategisk rådgiver digitale endringsprosesser)

Ine har over 20 års erfaring fra bemanning, rekruttering, organisasjonsutvikling og HR. Hun har jobbet som leder og rådgiver i teknologi- og kunnskapsbedrifter, har bred erfaring med forretningsutvikling og innovasjon, digitaliseringsprosesser og effektivisering av arbeidsprosesser. Ine har en masterutdanning i organisasjonsutvikling og endringsledelse samt en påbygning i strategisk forretningsutvikling og innovasjon. Ine jobber målrettet, er visjonær, handlingsorientert, har stor kontaktflate og høy gjennomføringsevne.

Peter Bryng
(Filmregissør og storyteller)

Peter Bryng jobber som Innholdsprodusent for noen av Norges største bedrifter, byråer og TV-kanaler. Han har bred kompetanse innenfor flere sjangere og er opptatt av god historiefortelling. Han er kjent for å lage historier som skaper engasjement og er opptatt av å tilpasse sine filmer til riktig kanal. Han bruker mange av bransjen dyktigste mennesker på sine produksjoner. For mer informasjon om hans tidligere arbeider, gå inn på: Se mer av Peters arbeid på bryngfilm.no

Harald Andre Ryen
(Advokat/Partner)

Advokatfirmaet Mageli ANS representert ved advokat/partner Harald Andre Ryen er en nær samarbeidspartner med Findability.
Findability oppdager stadig aktører som har ødelagt synligheten til sine kunder ved omlegging av nettsider eller etablering av nye.
Dette kan få store økonomiske konsekvenser.
Harald A. Ryen har i samarbeid med Findability spesialisert seg på akkurat dette området.
Dette krever kombinasjon av stor forståelse av SEO, og juridisk kompetanse for å kunne kreve erstatning eller reklamasjon i en slik sammenheng.

Det som er viktigere enn hvem vi er, er hva vi gjør.

Vår første oppgave er å analysere feil og svakheter i webløsninger og presentere det på en oversiktlig måte. Vi har utviklet en sammensetning av verktøy og fagkompetanse for å inneha evnen til å oppdage disse svakhetene. Vi søker etter konkrete problemer slik at den digitale plattformen i fremtiden lettere kan bli fanget opp av Google og andre søkemotorer.

Findability sjekker om nettsiden er straffet av Google. Det er veldig mange nettsteder som er straffet som ikke vet om det. Hvis dette er tilfelle vil vi få opphevet straffen fra Google slik at nettstedet vil øke sin synlighet umiddelbart.

Etter å ha gjennomført raske forbedringene, begynner den kontinuerlige oppfølgingen med å forbedre plasseringen på nøkkelord hos Google og utvikle nye søkeord/begreper.

Samtidig som forbedringene gjennomføres vil vi analysere trafikken til nettstedet for å utvikle dette til omsetningsøkning eller å nå frem med ønsket målsetting.

Findability monitorere trafikk på nettsidene og priser på nettbutikker for å oppnå optimal utnyttelse av den informasjonen som er lagt igjen og deretter gjøre nødvendige justeringer og endringer.

Vi leverer analyse og overvåkningstrategiSEOinnholdsmarkedsføringnettsiderGoogle Adssosiale medier og Facebookkampanjer og kurs/foredrag.