Om oss

Navnet Findability as valgte vi fordi det kort og godt betyr «evnen til å finne». Det er et utrykk i vår bransje som er helt relevant for de tjenester vi tilbyr. Evnen til å gjøre det lettere å finne informasjon ved hjelp av søk er kjernen i Findability sin forretningsstrategi.

Ordet findability er et utrykk for enkelheten ved å finne relevant informasjon på websider gjennom bruk av søkemotorer som Google. Ordet brukes som regel bare i sammenheng med web og internett.

Ordet findability definerer da veldig godt det forretningsområdet vi jobber med. Gjennom vår kompetanse, vårt nettverk og våre verktøy skal vi gjøre det mulig for brukerne å finne den informasjonen de trenger hos de kundene som bruker våre tjenester, samt å analysere denne trafikken til det beste for både brukere og kunder.

Ansatte

Roar Eriksen

Seniorrådgiver og styreleder

+47 930 12 400

roar@findability.no

Roar Eriksen er seniorrådgiver og styreleder i Findability as. Han har jobbet med SEO og markedsføring i 20 år. Det finnes få personer i verden som har tilsvarende kompetanse som Roar. Han leter fortsatt etter oppdrag han ikke klarer å løse. Roar har en teknisk kompetanse og forståelse for digital markedsføring det er få andre som har.

Tom Martinsen

Daglig leder

+47 924 93 220

tom@findability.no

Tom Martinsen har jobbet som daglig leder i et digitalt kommunikasjonsbyrå i over 20 år og er nå daglig leder i Findability as. Tom har jobbet i mange år med konseptutvikling, idé, tekst og har også vært konsulent/prosjektleder. De mange erfaringene gjør at han har sett hvilke resultater kundene får ved å bruke virkemidlene riktig. Tom er nå rådgiver, prosjektleder, tekstforfatter og konseptutvikler. Han jobber også med innhold som bedrer plasseringer på Google og øker synligheten på søkemotorene.

Vincent Hasselgard

Utvikler

vincent@findability.no

Vincent har jobbet med web i over 10 år og WordPress nesten like lenge. I tillegg til lang erfaring med design og utvikling for web har Vincent en bachelor i grafisk design fra Westerdals ACT. I 2011 ledet Vincent et av Norges kanskje største WordPress-utviklingsprosjekt; å bygge et CMS basert på WordPress for aktivioslo.no.

Siri Martinsen

Administrasjonssjef

+47 924 46 898

siri@findability.no

Siri har jobbet med administrasjon, økonomi og lønn i over 20 år. Hun har ansvaret for all økonomi og administrasjon i Findability.

Jarle Dahl Bergersen

Wordpress Ansvarlig

jarle@findability.no

Jarle har jobbet med nettutvikling i over 20 år, og har nesten 10 års erfaring med WordPress. I tillegg til å kjenne WordPress inn og ut som publiseringssystem, bloggplattform og nettbutikkplattform har Jarle også god kjennskap til brukervennlighet og hvordan man lager effektive og selgende nettsider. Han er ansvarlig for utvikling samt drift og vedlikehold av WordPress nettsteder hos Findability.

Julie Martinsen

Rådgiver

julie@findability.no

Julie studerer statsvitenskap. Hun liker språk og er glad i å skrive. Julie er i tillegg god på teknologi. Julie jobber med tekst, SEO og publisering i Findability.

Stian Hexeberg

Prosjektleder og prosjektkoordinator

+47 466 14 992

stian@findability.no

Stian er en person med ung drivkraft og digital forståelse. Han har fagkompetanse fra IKT service/driftfag, og jobber i dag med prosjektledelse og apputvikling. Stian er opptatt av å skape gode kundeopplevelser gjennom digitale løsninger og god service.

Vegard Søtvik Krogh

PPC konsulent og prosjekkoordinator

+47 484 05 482

vegard@findability.no

Vegard har en solid forståelse for digital markedsføring, med god erfaring fra eventbransjen. Han jobber i dag som annonsør i Google Adwords, hvor han er godt sertifisert og meget dyktig til å finne riktige løsninger. Vegard er opptatt av gode samarbeid og å nå kundens mål på en gunstig måte.

 

Det som er viktigere enn hvem vi er, er hva vi gjør.

Findability betyr evnen til å finne. Vår første jobb er å finne feil og svakheter i webløsninger og presentere det på en hyggelig måte. Det høres kanskje litt brutalt ut, men det er faktisk sant. Det er evnen til å finne svakheter (findability) vi har utviklet svært langt. Vi leter etter problemer slik at nettløsningen i fremtiden lettere kan bli funnet av Google og andre søkemotorer.

Det første vi gjør er å se om du er straffet av Google for å ha gjort noe galt. Det er utrolig mange nettsteder som er straffet som ikke vet om det. Vår første jobb blir da å få opphevet straffen fra Google slik at vi virkelig kan få nettstedet til å øke sin synlighet.

Etter vi har gjort alle de raske forbedringene så begynner den kontinuerlige jobben med å forbedre plasseringen på nøkkelord hos Google og utvikle nye søkeord/begreper.

Samtidig som forbedringene finner sted så begynner vi å analysere trafikken til nettstedet for å utvikle denne til omsetningsøkning eller å nå frem med ønsket informasjon.

Vi kan monitorere trafikk på nettsidene og priser på nettbutikker slik at man får optimal utnyttelse av den informasjonen som er lagt igjen og deretter gjøre nødvendige endringer.

 

Vi leverer analyse og overvåkningstrategiSEOinnholdsmarkedsføringnettsiderAdWordssosiale medierkampanjer og kurs/foredrag.

Kontakt oss

×