Referanser

Regjeringen

Regjeringen

Regjeringen.no er Norges viktigste nettside både for innbyggere i Norge og for bildet utad for Norge som nasjon.

Her jobber Findability med innholdsstrategi, teknisk SEO og fjerning av duplicate content straff. Løpende dialog med regjeringen.no er avgjørende siden nettstedet er meget omfattende.

Bik Bok

Bik Bok

Bik Bok er en av europas ledende klesmerker, og inngår i Varners strategi for å bli en europas største levrandører av klær og tekstiler i Europa.

Findability har fått ansvaret for alle elementer innenfor SEO. Vi jobber også med innhold slik at Bik Bok skal bli synlig i Norge, Sverige, Finland, Østerrike, Tyskland og globalt.

Amesto Group

Amesto Group

Amesto Group er et internasjonalt selskap hvor selskapene Amesto Acounthouse, Amesto Solutions, Amesto Translations, Amesto Tolk og Top Temp er en del av konsernet.

Findability hjelper Amesto Group og mange av selskapene med SEO-kursing, teknisk SEO, løpende SEO-arbeid, overvåking og analyse og fjerning av straff fra Google.

Utenriksdepartementet

Utenriksdepartementet

Utenriksdepartementet utenlandsstasjoner har ansvar for alle nettsteder Norge har utenfor Norge.

Findability har hatt som oppgave å være rådgivere i forbindelse med domenevalg og domenestrategi, samt nettstruktur, indekseringsanalyse og teknisk analyse av nettstedenes autoritet, lenker og straffer fra Google.

Sparebank 1

Sparebank 1

Sparebank 1 er en av Norges største banker og finanskonsern.

Findability hjelper Sparebank 1 med rådgivning og teknisk SEO for å øke synligheten for deres forretningsområder og lokale banker, samt fjerning av straff fra Google.

Ibas

Ibas

Ibas som er det norske enheten av det tyske konsernet Kroll Ontrack som jobber med blant annet innen datarekonstruksjon, dataseletting og dataetterforskning.

Findability jobber med løpende rådgivning, innhold, teknisk SEO, sosiale medier og Google Adwords for Ibas.

Yara International

Yara International

Yara International er Norges tredje største industrikonsern med hele verden som marked. Yara selger en rekke produkter og tjenester innenfor landbruk og industri.

Findability hjelper Yara International med SEO-kursing, teknisk SEO, rådgivning og løpende SEO-arbeid og fjerning av straff fra Google.

1881

1881

1881 er en av Norges sterkeste digitale merkevarer som hjelper forbrukere og bedrifter å finne leverandører på nettet.

Findability hjelper 1881 med alle SEO-utfordringer, både innhold til teknisk SEO.

Hallgruppen

Hallgruppen

Hallgruppen er en nyetablert aktør i det skandinaviske markedet med store ambisjoner innenfor bygg, haller, arbeidstelt, partytelt, partytelt med tilbehør og presenninger.

Findability hjelper Hallgruppen med en ny e-handelsløsning for partytelt og utstyr på WooCommerce, samt løpende SEO-arbeid som skaper synlighet på Google på deres produkter og forretningsområder.

Dyresjappa

Dyresjappa

Dyresjappa er en dyrebutikk på nett som selger hundeutstyr, katteutstyr, kaninutstyr, gnagerutstyr og fugleutstyr.

Findability har hjulpet dem med valg av nytt e-handelssystem samt løpende rådgivning, overvåking og SEO-arbeid.

Etablerertjenesten i Akershus

Etablerertjenesten i Akershus

Etablerertjenesten i Akershus holder kurs og mini-seminarer for mindre bedrifter, gründer-bedrifter og bedrifter i oppstartsfasen.

Findability holder mange av disse kursene innen digital markedsføring, SEO og WordPress.

Praxisklinikkene

Praxisklinikkene

Praxisklinikkene leverer lege- og tannhelsetjenester i Oslo sentrum, Ullevål og Asker.

Findability jobber med teknisk SEO, blogg, innholdsmarkedsføring, sosiale medier og AdWords for å skape bedre synlighet og flere konverteringer.

Kunnskapsbyen Lillestrøm

Kunnskapsbyen Lillestrøm

Kunnskapsbyen Lillestrøm er en organisasjon med tilholdssted på Kjeller i Lillestrøm. Kunnskapsbyen Lillestrøm organiserer samarbeid på tvers av bedrifter, forskningsinstitutter og kommuner/politikere. De har meget stor fokus på fornybar energi prosjekter både nasjonalt og internasjonalt.

Findability er rådgivere innen forskjellige SEO-områder.

Mio Trend

Mio Trend

Mio Trend er en ganske nystartet nettbutikk. Nettbutikken springer ut fra en fysisk butikk på Bjørkelangen.
Findability startet å jobbe med Mio Trend gjennom å gjøre en teknisk seo-analyse av nettstedet, og starte med å oppheve straff fra Google og gi råd om synlighetsforbedringer. Findability håndterer også Google AdWords og Facebook dynamic Ads annonsering. Mio Trend selger barneklær og klær for dame og herre.

Admincontrol

Admincontrol

Admincontrol er norges største og beste leverandør av datarom og styreportaler. Styreportalen brukes til styrearbeid, due dilligence og til annen kritisk kommunikasjon – hvor sikring av data står i høysete!

Itera ASA

Itera ASA

Itera og Findability har et tverrfaglig samarbeid innenfor flere områder. Findability bistår Itera med SEO, betalt søk og kursing innenfor ulike SEM/SEO verktøy, men er også underleverandører til hverandre mot kunder. Itera er spesialister på å skape digital virksomhet og jobber med blant annet med tjenestedesign, testledelse, applikasjonsforvaltning og skytjenester.

Kontakt oss

×