Kondomeriet

Hos Kondomeriet har Findability jobbet med innholdsanalyse og teknisk-SEO for å optimalisere nettstedet. I tillegg til løpende analysearbeid og overvåking av nettstedet så har man også hatt løpende workshops og kursing slik at Kondomeriet kan gjøre så mye som mulig selv. Siden Kondomeriet selv har teknisk høy kompetanse så består ofte det tekniske SEO-arbeidet av det mer kompliserte delen av teknisk-SEO.

Kondomeriet

Regjeringen

Regjeringen.no er Norges viktigste nettside både for innbyggere i Norge og for bildet utad for Norge som nasjon.
Her jobber Findability med innholdsstrategi, teknisk SEO og fjerning av duplicate content straff. Løpende dialog med regjeringen.no er avgjørende siden nettstedet er meget omfattende.

Regjeringen

Sporten Beitostølen

Med Sporten Beitstølen var Findability med fra start og rett etter lanseringen de gjorde med sin Magento-løsning. Findability har jobbet med SEO rundt innholdsoptimalisering og Tittle tag/Metbeskrivelser og performance marketing. Månedlig arbeid med Google Shopping og dynamiske Facebook-annonsering har vært noe av grunnen til en svært god utvikling siden lansering til nettbutikken til Sporten Beitstølen for en stund tilbake.

Sporten Beitostølen

Aclima

Aclima er for oss en helt ny kunde fra høsten 2019. Aclima er en kunde av CMS-systemet Multicase. Og siden Findability er med på Mulitcase sine kundeseminarer som en SEO-leverandør, har mange av Multicase sine kunder også blitt kunder av Findability. Med Aclima skal vi jobbe med innhold, SEO og performance marketing.

Aclima

Admincontrol

Admincontrol er norges største og beste leverandør av datarom og styreportaler. Styreportalen brukes til styrearbeid, due dilligence og til annen kritisk kommunikasjon – hvor sikring av data står i høysete!

Admincontrol

Studio Oscar

Studio Oscar er lokal fotostudio og galleri i Lillestrøm.Vi har hjulpet dem med å bytte CMS-plattform fra Adobe til WordPress.
Etterhvert utviklet vi nettstedet også til å selge kunst over nett i Woocommerce.
Vi jobber også med annonsering på Google og Facebook.

Studio Oscar

Utenriksdepartementet

Utenriksdepartementet utenlandsstasjoner har ansvar for alle nettsteder Norge har utenfor Norge.
Findability har hatt som oppgave å være rådgivere i forbindelse med domenevalg og domenestrategi, samt nettstruktur, indekseringsanalyse og teknisk analyse av nettstedenes autoritet, lenker og straffer fra Google.

Utenriksdepartementet

ResqUnit

Eieren av Shop123, Per Waagen, visste at Findability var et av Norges beste SEO-byråer. Når han som deleier av oppstartsselskapet ResqUnit skulle velge byrå falt valget på Finadbility. Med ResqUnit har vi jobbet nasjonalt og internasjonalt med annonser på Google, Facebook og YouTube, samt arbeid innen PR

ResqUnit

Fine Design

Høsten 2018 fikk Findability ansvaret for å legge over nettbutikken til Fine Design fra Mystore til Woocommerce samtidig som Woocommerce skulle integreres med kassasystemet Wallmob.Findability fikk i tillegg ansvaret for SEO og annonseringen på Google. Det første året doblet omsetningen seg i nettbutikken, den organiske trafikken økte med nesten 50% og trafikken fra betalt annonsering på Google nesten fire doblet seg med omtrent det samme annonsebudsjettet.

Fine Design

Dyresjappa

Dyresjappa er en dyrebutikk på nett som selger hundeutstyr, katteutstyr, kaninutstyr, gnagerutstyr og fugleutstyr.
Findability har hjulpet dem med valg av nytt e-handelssystem samt løpende rådgivning, overvåking og SEO-arbeid.

Dyresjappa

Itera ASA

Itera og Findability har et tverrfaglig samarbeid innenfor flere områder. Findability bistår Itera med SEO, betalt søk og kursing innenfor ulike SEM/SEO verktøy, men er også underleverandører til hverandre mot kunder. Itera er spesialister på å skape digital virksomhet og jobber med blant annet med tjenestedesigntestledelseapplikasjonsforvaltning og skytjenester.

Itera ASA

Norfo AS

Norfo kom til oss etter og ha fått helt nye nettsider som totalt hadde ødelagt deres organiske trafikk. Vi måtte begynne helt på nytt med nøkkelordsanalyse, struktur og sitemap for deretter å lage helt nye sider i WordPress og Woocommerce. Synligheten og den organiske trafikken gikk rett i taket etter lansering. Vi jobber månedlig med SEO og performance marketing.

Norfo AS

Yara International

Yara International er Norges tredje største industrikonsern med hele verden som marked. Yara selger en rekke produkter og tjenester innenfor landbruk og industri.
Findability hjelper Yara International med SEO-kursing, teknisk SEO, rådgivning og løpende SEO-arbeid og fjerning av straff fra Google.

Yara International

BIK BOK

Bik Bok er en av europas ledende klesmerker, og inngår i Varners strategi for å bli en europas største levrandører av klær og tekstiler i Europa.
Findability har fått ansvaret for alle elementer innenfor SEO. Vi jobber også med innhold slik at Bik Bok skal bli synlig i Norge, Sverige, Finland, Østerrike, Tyskland og globalt.

BIK BOK

1881

1881 er en av Norges sterkeste digitale merkevarer som hjelper forbrukere og bedrifter å finne leverandører på nettet.
Findability hjelper 1881 med alle SEO-utfordringer, både innhold til teknisk SEO.

1881

Ibas

Ibas som er det norske enheten av det tyske konsernet Kroll Ontrack som jobber med blant annet innen datarekonstruksjon, dataseletting og dataetterforskning.
Findability jobber med løpende rådgivning, innhold, teknisk SEO, sosiale medier og Google Adwords for Ibas.

Ibas

Etablerertjenesten i Akershus

Etablerertjenesten i Akershus holder kurs og mini-seminarer for mindre bedrifter, gründer-bedrifter og bedrifter i oppstartsfasen.
Findability holder mange av disse kursene innen digital markedsføring, SEO og WordPress.

Etablerertjenesten i Akershus

Sparebank 1

Sparebank 1 er en av Norges største banker og finanskonsern.
Findability hjelper Sparebank 1 med rådgivning og teknisk SEO for å øke synligheten for deres forretningsområder og lokale banker, samt fjerning av straff fra Google.

Sparebank 1

Amesto Group

Amesto Group er et internasjonalt selskap hvor selskapene Amesto Acounthous, Amesto SolutionsAmesto TranslationsAmesto Tolk og Top Temp er en del av konsernet.
Findability hjelper Amesto Group og mange av selskapene med SEO-kursing, teknisk SEO, løpende SEO-arbeid, overvåking og analyse og fjerning av straff fra Google.

Amesto Group

Mio Trend

Mio Trend er en ganske nystartet nettbutikk. Nettbutikken springer ut fra en fysisk butikk på Bjørkelangen.
Findability startet å jobbe med Mio Trend gjennom å gjøre en teknisk seo-analyse av nettstedet, og starte med å oppheve straff fra Google og gi råd om synlighetsforbedringer. Findability håndterer også Google AdWords og Facebook dynamic Ads annonsering. Mio Trend selger barneklær og klær for dame og herre.

Mio Trend

Kunnskapsbyen Lillestrøm

Kunnskapsbyen Lillestrøm er en organisasjon med tilholdssted på Kjeller i Lillestrøm. Kunnskapsbyen Lillestrøm organiserer samarbeid på tvers av bedrifter, forskningsinstitutter og kommuner/politikere. De har meget stor fokus på fornybar energi prosjekter både nasjonalt og internasjonalt.
Findability er rådgivere innen forskjellige SEO-

Kunnskapsbyen Lillestrøm