KAMPANJER
Kreativitet, generisk merkevarebygging, kampanjemåling, konverteringsoptimalisering

Kampanjer

Vi i Findability gjør digitale kampanjer for våre kunder. Kampanjer finnes i flere formater med ulike metoder. Vi tilbyr flere ulike nivåer av kampanjer for å fylle kundens behov på best mulig måte.

Kreativitet

Når du skal bruke penger på en kampanje er det viktig at du klarer å skille deg fra konkurrentene. Her kommer kreativiteten inn i bildet. Kreative kampanjer kan gjøre deg til en unik aktør i markedet, og gi kunden nye innfallsvinkler på behovene dere utfyller. Vi skaper en unik kommunikasjonsstrategi basert på din bedrifts verdier.

Generisk merkevarebygging

Muligheten for å stjele synlighet på et generisk ord i google er formidabel. Du kan ta eierskap til generiske ord og begrep som gjør at du vinner synligheten. Dette gir en mulighet for å ta eierskap til de ordene de fleste av dine potensielle kunder benytter seg av.

Kampanjemåling

Når man setter i gang en kampanje er det viktig med målsettinger for å måle effekten av kampanjene. Dette er en av de største fordelene med å ta i bruk digitale kanaler hvor alt kan måles. Alt for mange bruker pengene feil og måler feil. Vi hjelper deg med å sette de riktige målsettingene for dine kampanjer ut i fra hva du ønsker å oppnå.

Konverteringsoptimalisering

En konvertering er et annet ord for en aktiv handling du ønsker at brukeren din skal gjøre. Når handlingen er gjennomført, enten det er å fylle ut et skjema eller bestille en vare, er det en konvertering. Vi bruker innsikten fra våre kampanjemålinger til å bygge bedre kampanjer for deg. Kunsten er å få høyest mulig konverteringsrate fra klikk på kampanjen. Vi bruker ulike tjenester og verktøy for å optimalisere kampanjene for å gi flere konverteringer.

Findability er både behjelpelig med å planlegge og produsere dine kampanjer.