KURS OG FOREDRAG

SEO-foredrag, interkurs for bedrifter, workshops, SEO-analyseverktøy


Kampanjer


Findability produserer og gjennomfører digitale kampanjer. Kampanjer finnes i flere formater med ulike metoder, ulike nivåer og i ulike kanaler. Med innsikt og enkel analyse er vi en rådgivende og produserende partner for best måloppnåelse.

Kreativitet

Å differensiere seg i markedet fra konkurrentene er essensielt. Kreativitet er et kraftig virkemiddel og benyttes som verktøy for synliggjøring av egen merkevare eller produkt. Man bruker kreativitet for å distansere seg, for å skille seg ut eller for å skape forstyrrelse i et marked. Kreative kampanjer kan gjøre produktet eller merkevaren til noe unik i markedet, og gi mottaker nye innfallsvinkler på de behovene man utfyller. Findability skaper en unik kommunikasjonsstrategi med kreative elementer basert på organisasjonen eller bedriftens verdier.

Generisk merkevarebygging

Muligheten for å «stjele» synlighet på et generisk ord i Google er formidabel. For å vinne slik synlighet tar man eierskap til generiske ord og begrep, som potensielle kunder benytter seg av.

Et bilde av Times New Sqaure med masse annonser og reklame.

Kampanjemåling

For å måle effekten av kampanjene er det viktig med målsettinger. Dette er en av de største fordelene med å ta i bruk digitale kanaler hvor alt av data er tilgjengelig og målbart. Mange bruker tildelte ressurser feil og gjennomfører i tillegg feil målinger. Findability er med i prosessen med å etablere riktige parameter for målsetting basert på ønsket måloppnåelse.

Konverteringsoptimalisering

Konvertering er en aktiv handling man ønsker brukerene skal gjennomføre. Når interaktiviteten er gjennomført, enten det er å fylle ut et skjema eller bestille en vare, er det en konvertering. Findability bruker innsikten fra kampanjemålinger til å bygge og kreere bedre kampanjer. Utfordringen er å oppnå høyest mulig konverteringsrate fra klikk på kampanjen og derfor bruker vi en sammensetning av ulike tjenester og verktøy for å optimalisere konverteringer i forbindelse med kampanjer.

Findability er en tydelig og kreativ partner for planlegging og produksjon av kampanjer med høy konverteringsrate.