SEO-kurs for SEO-byrå

Findability holder SEO-kurs for SEO-byråer i de større byene som Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Men alle kan selvfølgelig komme til Oslo for å bli kurset.

Uwe Tippmann er en av Norges mest brukte kurs– og foredragsholdere innen SEO og trafikkanalyse. Roar holder årlig en rekke kurs og foredrag, og har blitt en anerkjent kurs- og foredragsholder i Norge. Behovet for SEO-kompetanse vokser raskt etter hvert som flere får øynene opp for viktigheten av søkemotoroptimalisering og analyse. Nå som Google nettopp har informert om at Google Chrome ikke lenger vil vise bannerannonser med flash-teknologi vil søkermotoroptimalisering samtidig som utbredelsen av Adblock brer om seg så blir søkemotoroptimalisering enda viktigere som virkemiddel.

Det dukker stadig opp nye selskaper og personer som ønsker å jobbe med og gi råd om SEO. Det har derfor dukket opp et marked for å holde kurs i teknisk SEO og trafikkanalyse for nye SEO-byråer eller nye SEO-avdelinger i kommunikasjonsbyråer. Vi vet at det er mange byråer av ymse slag som har lyst til å bygge opp et et SEO-byrå eller en SEO-avdeling. Vi i Findability har derfor bestemt oss for å tilby SEO-kurs til selskaper som håper å etablere seg i dette markedet eller som rett og slett ønsker å øke sin SEO-kompetanse.

 

google-workshop-blog

Disse kursene vil bli gjennomført på en helt annen måte enn de tradisjonelle kursene. De vil i mye større grad være av praktisk karakter. SEO-kursene vil bli gjennomført som en workshop hos byråene selv, hvor vi kombinerer den teoretisk kompetansehevingen i direkte sammenheng med de forskjellige byråenes kundeprosjekter. Dette betyr for byråene at de kanskje til og med kan fakturere kundene sine for den tiden som er brukt i løpet av workshopen. Det er ikke ofte man kan tjene penger ved å kurse seg selv, men for å få til dette må han ha forberedt seg litt før en workshop. Det er selvfølgelig ingen problemer med å bruke denne muligheten som en pitch.

Dersom du ønsker en uformell prat rundt dette så ta kontakt med Tom Martinsen på tom@findability.no.