Krevende tider kan gi nye muligheter

Korona-viruset har satt dype spor i økonomi og næringsliv, og flere bedrifter er nå hardt rammet. Heldigvis finnes det også mange som opplever vekst og nye type utfordringer. Markedet er urolig, men kan også by på muligheter. 

Riktig kommunikasjon gir bedre respons

Hva du kommuniserer ut til kunden din, og hvordan du gjør det, er viktigere nå enn noen gang. De som for eksempel leter etter en ny leverandør har nå bedre tid til å google og gjøre undersøkelser. De av kundene dine som før hadde en stresset hverdag med liten tid til å lese innleggene dine, har nå tid til overs til å gå mer i dybden. Derfor er det smart å ha mottakerbevissthet når du lager innhold. Tenk på hvilket modus kunden eller leseren din har i disse tider. Hva kan engasjere ekstra nå? Tenk på hvilke små justeringer du kan gjøre for å få bedre respons. Knekker du koden kan du høste inn nye kunder og verdifulle erfaringer. 

Digitale løsninger hjelper mange

I en periode med hjemmekontor, stengte butikker og restriksjoner fra myndighetene, oppholder vi oss mer hjemme enn normalt. Vanene våre endrer seg deretter. Vi er mer avhengig av digitale løsninger enn noen gang før, og vi ser for eksempel at mange nettbutikker nå opplever økt omsetning i denne perioden. Det er grunn til optimisme!
Kundene dine er på nett mer enn noen gang før, og ønsker fortsatt å handle.
Om budskapet er relevant, kan Google Ads-annonser treffe målgruppen din godt.

Riktig kommunikasjon gir bedre respons

Motgang skaper kreativitet

Stadig flere blir tvunget til å utføre sin virksomhet digitalt, og i sosiale medier ser vi en oppblomstring av kreativitet fra flere bransjer. Mange benytter seg av sosiale medier for å utføre webinarer og kurs. Artister som tidligere har levd av konserter, arrangerer digitale konserter med vipps-betaling fra seerne. Restauranter som tidligere har hatt lite fokus på take-away har plutselig fått et helt nytt marked.

Mange av våre kunder har sitt kundegrunnlag på nett, og nå er tiden inne for å se på nye ideer og tørre å prøve! Vi kan bistå i prosessen med å markedsføre dine ideer, og vi har kapasitet til å hjelpe deg med en digital markedsplan. 

Tenk fremtid nå

Den situasjonen vi er i nå, med Korona sine klør rundt samfunnet, vil etterhvert gå over til normale dager. Da er det viktig å tenke fremover! Planlegg aktiviteter og kommende kampanjer, og vær et steg foran. Fokuser på hvor etterspørselen vil ligge når hverdagen er tilbake til normalen, og tenk på hvordan du skal kommunisere ut budskapet ditt.


Vi i Findability/Novateur holder åpent og gjør alt vi kan for å forhindre smitte samtidig som vi fortsetter å hjelpe våre kunder med digital markedsføring. Vi gjennomfører digitale møter og kommuniserer med våre kunder på telefon og mail. Vi ser at mange bedrifter nå kanskje trenger ekstra hjelp på grunn av sykemeldinger og andre omstendigheter, vi er her for å hjelpe!