Amazon-muligheter for norske produkter i Europa

Om man ønsker å se etter nye muligheter, så finnes det et gigantisk marked i Europa for norske bedrifter. Findability Europe har nå gått inn i et samarbeid med det norske Amazon-byrået Markitekt, ved å benytte Amazon i Tyskland for noen av deres kunder.

Salg gjennom Amazon i Europa er en god mulighet for norske bedrifter som nå har mistet noe av sitt marked hjemme i Norge. I Tyskland omsettes rundt 50% av all e-handel gjennom Amazon. Et av forretningsområdene til Findability Europe er utnyttelse og optimalisering av Amazon.
Siden Findability har et eget selskap i Tyskland, innleder vi nå et samarbeid med det norske Amazon-byrået Markitekt. Der er tidligere Findability-ansatt Stian Hexeberg gründer og daglig leder. Vi ser frem til å jobbe sammen igjen, denne gangen på en litt annen måte.

Martin Polster (daglig leder i Findability Tyskland) og Stian, kjenner hverandre godt etter felles workshopper i Spania, og gjennom Martin Polster sin deltakelse på Digital Fredag i Lillestrøm.
Nå vil Findability Europe og Markitekt jobbe sammen mot noen av de europeiske markedene gjennom Amazon markedsføring.

Martin Polster viser stolt frem capsen han fikk av Stian da han deltok på Digital Fredag i Lillestrøm.

Dette er en tid der norske bedrifter burde se på muligheter utenfor Skandinavia. Å benytte seg av Amazon som salgsplattform kan være en god løsning. Ta gjerne kontakt med oss i Findability, så hjelper vi deg.