Nytt kurskonsept fra Findability – Digital Education

Findability har i 2 år arrangert Digital Fredag, og har vært gjennom mange forskjellige temaer. Ofte er disse temaene dagsaktuelle, og har derfor vært svært populære.

Vi kommer til å fortsette å arrangere disse gratis Digital Fredag-eventene, men vi har fått tilbakemeldinger at mange ønsker kurs for å gå mer i dybden på en del av temaene. Dette er også et ønske vi har mottatt i vårt daglige arbeid som digitale rådgivere for våre kunder.

Vi setter i gang Digital Education

Vi setter derfor nå i gang det digitale kurset Digital Education som skal gå mye dypere inn på noen temaer som vi vet er viktig eller til og med kritiske for alle digital markedsførere. For å kunne gå i dybden så krever dette et mye mindre publikum, som gjør at vi kan være mye mer spesifikke og kunne svare på flere spørsmål. Vi har satt et maksimum på 10 personer på disse digitale kursene.

Vi har også muligheten å løse konkrete praktiske problemer der og da i en mer workshop-lignende arbeidsform.
Digital Education er en del av Digital Fredag, og vil bli arrangert på fredager fra kl. 12.00 til kl. 16.00 (men vi tar høyde for at noen må gå kl. 15.00 på en fredag).

Kursene vil koste kr. 2.500,- pr. person. (Det er ikke moms på disse digitale kursene)

Hva, hvor og når?

Vi har i første omgang satt opp 2 kurs. Du finner begge kursene på https://digitalfredag.no/.

26. oktober: Muligheter i Google Universet – få på plass det du trenger for å drive digital markedsføring

2. november: Muligheter i Facebook / Instagram – få på plass det du trenger for å drive digital markedsføring

Vi har allerede flere påmeldte, og med bare 10 plasser vil det gå fort før det er fullt. Men fortvil ikke, blir det fullt før du rekker å melde deg på kan du sende mail til tom@findability.no eller stian@findability.no så setter vi deg opp på venteliste!