Findability øker bemanningen igjen.

Det er bare tre uker siden Sigrid Christensen begynte som webdesigner og utvikler i Findability. Nå plusser Findability på med Martin Owren som skal jobbe med utvikling i WordPress/WooCommerce og strukturerte data.

Findability satser nå ungt, og henter Martin Owren mens han fortsatt er student på UiO.

På UiO studerer Martin Owren Informatikk: programmering og systemarkitektur.

Martin og Findability har hatt felles prosjekter fra tidligere så dette har utviklet seg til å bli noe mer permanent.

Martin Owren kommer fra Fet på Nedre Romerike og Findability har hovedkontor i Lillestrøm, så derfor er mulighetene til Martin til å kombinere studier med å jobbe i nærområde med akkurat det han studere en veldig bra utviklingsmulighet. Og Findability er selvfølgelig svært fornøyd med å kunne jobbe med ung og svært talentfull utvikler fra nærområde. Og ikke minst har ungdommen i dag også andre kunnskaper og interesser som kan drive et oppgående selskap enda videre fremover.

Martin kommer til å jobbe mye med WordPress og WooCommerce som han har holdt på med i mange år allerede. Martin kommer også til å jobbe mye med strukturerte data som er svært viktig i SEO-sammenheng. Martin har også hentet inn mye erfaring da han startet og driver bedriften Russemerket, som produserer klistremerker for russen. 

Vi ønsker med dette Martin Owren velkommen på laget!

En kommentar om “Findability øker bemanningen igjen.”

Legg igjen en kommentar