Findability øker bemanningen igjen.

Det er bare tre uker siden Sigrid Christensen begynte som webdesigner og utvikler i Findability. Nå plusser Findability på med Martin Owren som skal jobbe med utvikling i WordPress/WooCommerce og strukturerte data.

Findability satser nå ungt, og henter Martin Owren mens han fortsatt er student på UiO.

På UiO studerer Martin Owren Informatikk: programmering og systemarkitektur.

Martin og Findability har hatt felles prosjekter fra tidligere så dette har utviklet seg til å bli noe mer permanent.

Martin Owren kommer fra Fet på Nedre Romerike og Findability har hovedkontor i Lillestrøm, så derfor er mulighetene til Martin til å kombinere studier med å jobbe i nærområde med akkurat det han studere en veldig bra utviklingsmulighet. Og Findability er selvfølgelig svært fornøyd med å kunne jobbe med ung og svært talentfull utvikler fra nærområde. Og ikke minst har ungdommen i dag også andre kunnskaper og interesser som kan drive et oppgående selskap enda videre fremover.

Martin kommer til å jobbe mye med WordPress og WooCommerce som han har holdt på med i mange år allerede. Martin kommer også til å jobbe mye med strukturerte data som er svært viktig i SEO-sammenheng. Martin har også hentet inn mye erfaring da han startet og driver bedriften Russemerket, som produserer klistremerker for russen. 

Vi ønsker med dette Martin Owren velkommen på laget!