Findability øker kapasiteten på utvikling av nettsider

Findability ansetter nå webdesigner og utvikler Sigrid Marie Christensen. Dette er et steg videre for å øke både kapasitet og kvalitet på leveranser av websider og innholdsproduksjon.


Mange har fortsatt oppfatningen at Findability er et rent SEO-byrå fordi vi har et så høyt fokus på SEO (søkemotoroptimalisering), men det mange ikke vet er at synlighet på Google og andre søkemotorer starter med en strukturert og godt planlagt webside. Svært mange gjør fortsatt den bommerten at de først tenker på SEO i etterkant av utviklingen. Dette merker kundene gjerne når trafikken til nettstedet faller dramatisk, etter at de har brukt kanskje måneder på ny nettside.

Vi i Findability har sett noen av de verste eksemplene på dette, og det er sjelden det holder å gjøre noen små SEO-grep, vi har ved flere anledninger måttet starte helt fra scratch.

Gjennom ansettelsen av webdesigner, utvikler og innholdsprodusent Sigrid Marie Christensen, vil vår kapasitet og kompetanse på disse områdene øke vesentlig. Sigrid har 5 års utdannelse fra Norges Kreative Høyskole, mange års erfaring med design, programmering og innholdsproduksjon fra reiselivsbransjen og har blant annet drevet sitt eget selskap med design av klær og nettsider. Denne bakgrunnen kommer godt med når hun nå skal starte opp i Findability og hjelpe våre kunder med å utvikle deres løsninger. 


Vi i Findability er strålende fornøyd med å ha fått Sigrid Marie med på laget!