Findability vokser videre på innholdsarbeid for YouTube og web

Findability er et av de beste SEO-byråene i Norge. Nå ansetter vi for å vokse videre innen innholdsarbeid, produksjon og SEO-optimalisering for YouTube og Google.

Siste tilskuddet i Findability er Mike Hillingseter. Mike er journalist, fotograf og videofotograf (også drone) og kommer sist fra Romerikes Blad. Her har han jobbet med tekst, foto og direktesendinger av alt fra fotballkamper til debatter. 

I Findability skal Mike jobbe med tekstarbeid, foto, video i sammenheng med annet innholds- og SEO-arbeid for YouTube og web samt sosiale medier. 

Mike har som de fleste i Findability svært høy interesse for det tekniske og SEO, samt innholdsmarkedsføring. 

Findability vokser videre og har ansatt Mike Hillingseter.

YouTube – En viktig markedsføringskanal

Frem til nå har næringslivet vært svært tilbakeholdene med å benytte YouTube som en markedsføringskanal både når det gjelder annonsering og organisk innhold. YouTube fungerer på mange måter som Google. Man må jobbe med innhold og optimalisering for å bli synlige på forretningsområdene man jobber med. Optimalisering av videoer, nøkkelord og fraser er veien å gå for å bli synlig ved søk på YouTube. Ved å få inn Mike i Findability kan vi nå produsere og optimalisere innhold til YouTube selv. 

Den yngre generasjonen bruker i dag YouTube nesten like mye som Google, og denne utviklingen vil bare fortsette! Vil man nå denne målgruppen, må man være synlig der de selv bruker tid. 

YouTube bedrer plasseringene på Google

Men YouTube gir også en ekstra dimensjon. Har man optimalisert YouTube-kanalen og filmene med tekster og lenker så blir man også mer synlig på Google. Dette har faktisk ofte sterk påvirkning på plasseringene på Google og alle andre søkemotorer. Innhold man produserer til YouTube kan man også bruke på sine egne hjemmesider, sosiale medier og til annonsering. 

For Findability er det en målsetning til få flere til å få øynene opp for YouTube som en markedsføringskanal både ved kjøp av annonser og organisk innhold.

Legg igjen en kommentar