Findability inngår et strategisk partnerskap med Lillestrøm-byrået Novateur!

Findability AS inngår strategisk partnerskap med design- og kommunikasjonsbyrået Novateur. Vi gjør dette for å styrke oss på design, kampanje-kommunikasjon og merkevarebygging. De to Lillestrøm-selskapene vil jobbe sammen på felles kunder og dele infrastruktur som for eksempel analyseverktøy, kompetanse, og kontorer i Lillestrøm og Oslo.

Findability har hele tiden jobbet med disse oppgavene. Men for å stille enda sterkere i konkurransen mot de større Oslo-byråene så mente selskapene at dette vil gagne dem begge. Findability sin «core business» har vært SEO, analyse, performance-marketing og content. Mens Novateur har design og mer tradisjonell kommunikasjon som deres «core business». Nå vil Novateur jobbe sammen med Findability på passende oppdrag, og Findability vil jobbe sammen med Novateur på SEO, analyse, performance og content.

Dette er egentlig en perfekt match! To Lillestrøm-selskaper med litt forskjellige utgangspunkt styrker hverandre og gir kundene et helhetlig tilbud med utgangspunkt i Lillestrøm, men også med kontorer i Oslo.

Som kjent er allerede Findability et av Norges beste SEO-byråer, og sammen med Novateur sin designkompetanse danner dette et unikt miljø i Lillestrøm, men faktisk også i Oslo. Det er få byråer, om noen, som har tilsvarende SEO-kompetanse som Findability. Findability har også bygget opp fagseminaret Digital Fredag, som kanskje er det beste gratis-seminaret innen digital kommunikasjon i Norge.

Samarbeidet med Novateur design og kommunikasjon AS gir Findability AS enda større muligheter til å gå løs på større kunder og prosjekter. Sammen har byråene omtrent 15 personer enten direkte ansatte eller i sin indre kompetansekrets.

Dette gir alle kunder av Findability nye muligheter og ikke minst burde potensielle kunder virkelig få øynene opp for et av Norges beste fagmiljøer.

Legg igjen en kommentar