Findability Europe vokser videre!

Findability bygger sakte og sikkert opp et nettverk i Europa med svært høy digital kompetanse. Dette er byråer som har spesialisert seg på digital kommunikasjon fra mange år tilbake. Findability-nettverket ble grunnlagt fordi vi så behovet for å hjelpe våre kunder utenfor sine lokale markeder og ut på internasjonale markeder uten å pådra seg for store kostnader. Samarbeidsprosessene skal være effektive og gjøres på en helt annen måte enn de store internasjonale nettverkene. Effektiv prosjektledelse og kommunikasjon, forståelse av lokal språk og kultur kombinert med høy digital kompetanse gir muligheter også for mindre aktører å lykkes i internasjonale markeder.

Selskapet Mediaelx som ligger i byen Elche i Alicante-provinsen er det nye tilskuddet til Findability-nettverket. Byrået har jobbet med digital kommunikasjon i 20 år og har blant annet spesialisert seg innen SEO, som er en av hoved-tjenestene til Findability-nettverket.

Siden allerede nettverket sitt europeiske hovedkontor ligger i Alicante vil dette gi en ekstra stor mulighet for et nært samarbeid. Alicante har allerede i mange år vært fast møtested for workshops i oppbyggingen av Findability-nettverket. Nå kan vi nyte godt av enda bedre infrastruktur i Spania og Alicante.Findability Tyskland hjelper det norske startup-selskapet BoldBooks.

BoldBooks har et spennende konsept som nå har lykkes godt i det norske markedet. Nå vil initiativtakerne i BoldBooks se seg om etter et mye større marked. Vanligvis ser norske startups først på de andre nordiske markedene før man prøver seg på større markeder som det tyske med 82 millioner mennesker. For et bedre grunnlag for å ta en beslutning har nå Findability Tyskland gjort en markedsundersøkelse for BoldBooks. 

Hva er BoldBooks?

BoldBooks.no er en selvbetjeningsløsning for forfattere som ønsker å gå utenom tradisjonelle forlag. Visjonen er å bli forfatternes førstevalg når de skal gi ut en bok. Målsetting er å gi forfattere større eierskap til bøkene sine, uten at det tar for mye tid og krefter. Ved å samle alle ledd i en bokproduksjon blir dette mulig, og som forfatter kan man konsentrere seg om det som er aller viktigst – nemlig å skrive.

BoldBooks er et teknologiselskap og utvikler en plattform som skaper kontakt mellom forfattere og leverandører av forfattertjenester. Her finner du alle tjenester du trenger for å utvikle, produsere, markedsføre og selge din egen bok. Du kontrollerer med andre ord hele prosessen selv, og manusrettigheter og overskudd fra boksalg tilfaller ingen andre enn deg. Hvis du sitter og vurderer om selskapet ditt burde gå ut på de internasjonale markeder eller at den hjelpen du har i dag enten ikke er god nok eller for dyr, så ta kontakt med Tom Martinsen i Findability Norge og Findability Europa på tom@findability.no eller 924 93 220.