Findability Europe hjelper bedrifter til nye markeder

Har du lyst til å prøve deg i større markeder enn bare Norge, men ikke helt vet hvordan du skal få til det med begrenset budsjett?

Findability har nå bygget opp et fleksibelt europeisk nettverk av digitale byråer i Europa som kan hjelpe deg. 

Det kan kanskje virke som et stort skritt å begynne selge sine produkter og tjenester i et større europeisk marked. Det er selvfølgelig viktig å se sine begrensninger, men i dagens digitale samfunn så er er mulighetene større enn hva man kanskje tror. Det er letter å få god avkastning på markedsbudsjettene sine i f.eks i Tyskland enn i Norge. Med 83 millioner mennesker i Tyskland mot 5,4 millioner i Norge er markedet enormt. Man kan også segmenter og dele opp markedet på en helt annen effektiv måte enn i Norge når man skal drive digital markedsføring eller forretningsutvikling. Det samme gjelder selvfølgelig land som England, Frankrike, Spania etc.

Man må ikke lenger bygge opp en organisasjon med mange mennesker for å få tilgang til nye markeder i en digital verden. Findability Europe har bygget opp et nettverk som kan hjelpe deg å ta de første skrittene. 

Men Findability Europa er også et meget godt alternativ for de som allerede bruker mye penger på de store og dyre byrå-nettverkene.

Les mer om Findability Europe på våre nettsider https://findability.eu

Ta kontakt med Tom Martinsen på tom@findability-norge.no eller telefon 924 93 220